Talvi on tulossa, vihdoin sain ottaa villakangastakkini kaapista ulos. Se ei näyttänytkään niin hyvältä kuin muistelin, vihaan se olkapäitä, se ovat semmoiset topatun näköiset. Mutta se näytti sitten oikeastaan aika hyvälle mustan, pitkän hameen kanssa.

Se, että talvi tullee ei oikeastaan ole kamalan kivaa. Silloin on kylmempää, mutta tänään yhteiskuntaopin tunnilla suunniteltiin jo joulujuhlaa, ja toivoisin että olikin jo joulu. Ja on ihanaa päästä tästä kamalsta loppusyksystä eroon. On kylmää, märkää ja ruman näköistä. Talvellakin on kylmää, mutta ei sada vettä ja on kaunista. Varpaiata palelee, varmaan pitäisi pitää sukkia jo kotonakin.

Sainpas viimein kotsan projektityön, sisustussuunnitelman loppusuoralle. Siitä puuttuu vain enää pikkujuttuja, pohjapiirrustus ja huone-esittelyt ovat jo valmiina. Ne pitää vain tussata ja tehdä muutama pieni sivujuttu työhön.

Alan olla aika varma että lähden Kuopioon IB-linjalle, vaikka siinä onkin muutamia haittapuolia. Joudun joka päivä istumaan bussissa tunnin suuntaansa, heräämään ennen kuutta ja niin edelleen. Toisaalta se tukis kyllä toista ammattihaavettani, kääntäjää. Toinen on sitten leipuri-kondiittori, mutta siitä en ole ollenkaan varma enää.

Nyt soi: Apulanta - Aamen